znajdź salon akustyki słuchu Słuchmed
odwiedź nasze centrum medyczne

Umów się na bezpłatne badanie słuchu

formularz formularz rejestracji

Skorzystaj z darmowej porady akustyka słuchu

infolinia   801 000 819 formularz   formularz kontaktowy
NFZ logo

Posiadamy umowę z NFZ


ISO 9001 logo

Nasze usługi medyczne objęte są certyfikatem ISO

Polityka prywatności

W czasie korzystania ze strony internetowej www.sluchmed.pl wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie przez administratora strony plików cookies. Pliki cookies, nie pozwalają na identyfikację użytkownika za ich pomocą, nie są również przetwarzane dane osobowe. Pliki cookies wykorzystywane są do:

  • konfiguracji strony internetowej,
  • uwierzytelniania użytkownika w serwisie internetowym i zapewnienia sesji użytkownika w serwisie,
  • realizacji procesów niezbędnych dla pełnej funkcjonalności strony internetowej,
  • analiz i badań oraz audytu oglądalności,
  • świadczenia usług reklamowych,
  • komunikacji z serwisem społecznościowym.

Aby zmienić ustawienia dotyczące cookies, powinniście Państwo odszukać w swojej przeglądarce internetowej: „Ustawienia zaawansowane”, „Prywatność”, „Ustawienia treści” lub „Pliki cookie”. Wówczas będzie można: - wyłączyć/przywrócić obsługę cookies, - usunąć zapamiętane cookies, - zablokować przechowywanie cookies. Więcej szczegółów można znaleźć w instrukcji obsługi danej przeglądarki.

Podczas Państwa wejścia na stronę internetową www.sluchmed.pl otrzymujemy informacje, które wykorzystujemy wyłącznie w celach statystycznych. Działania powyższe służą optymalizacji strony oraz dopasowaniu jej do Państwa potrzeb i nie są przy tym tworzone profile użytkowników.

W czasie korzystania z niektórych funkcjonalności strony internetowej www.sluchmed.pl (formularz kontaktowy, formularz rejestracji) możecie Państwo zostać poproszeni o podanie niektórych swoich danych osobowych. Powyższe dane wykorzystywane będą wyłącznie do realizacji oczekiwanej przez Państwa formy kontaktu.

Administratorem strony internetowej www.sluchmed.pl jest ACS SŁUCHMED Sp. z o.o. z siedzibą w Lublinie (adres: ul. Orla 5, 20-022 Lublin), dane kontaktowe: infolinia 801 000 819, adres e-mail .

Administratorem Państwa danych osobowych jest ACS SŁUCHMED Sp. z o.o. z siedzibą w Lublinie (adres: ul. Orla 5, 20-022 Lublin). W imieniu administratora, zadania związane z ochroną danych osobowych wykonuje Inspektor Ochrony Danych, z którym możecie się Państwo kontaktować we wszystkich sprawach związanych z ochroną Państwa danych osobowych. Dane kontaktowe Inspektora Ochrony Danych: adres e-mail .

Macie Państwo prawo żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Możecie Państwo również wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zgłosić sprzeciw w stosunku do danych, które mogą być przetwarzane bez konieczności uzyskiwania Państwa zgody.

Państwa dane osobowe przetwarzane będą w ściśle określonych celach i w granicach uzyskanej od Państwa zgody z zastrzeżeniem przypadków, w których przepisy prawa zezwalają na przetwarzania danych dla określonych celów bez uzyskiwania zgody.

Dane osobowe będą przetwarzane przez czas niezbędny do realizacji celu przetwarzania.

Państwa dane osobowe nie będą przekazywane innym podmiotom z zastrzeżeniem przypadków przewidzianych wyraźnie w obowiązującym prawie, w tym, na żądanie uprawnionych podmiotów takich jak sądy i prokuratura.

Istnieje możliwość powierzenia przetwarzania Państwa danych osobowych innemu podmiotowi. Powierzenie takie możliwe jest wyłącznie na podstawie umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych zapewniającej odpowiednią ochronę tych danych oraz zachowanie celu ich przetwarzania.

Każdy przypadek przetwarzania Państwa danych osobowych musi być oparty na właściwej podstawie prawnej, zgodnej z obowiązującymi przepisami, którymi są przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej „Rozporządzeniem”.

Państwa dane osobowe mogą być przetwarzane na następujących podstawach:

  • wykonanie umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy – podstawa art. 6 ust. 1 lit. b Rozporządzenia,
  • wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze – podstawa art. 6 ust. 1 lit. c Rozporządzenia,
  • ochrona żywotnych interesów osoby, której dane dotyczą, lub innej osoby fizycznej – podstawa art. 6 ust. 1 lit. d Rozporządzenia,
  • marketing bezpośredni własnych produktów lub usług – podstawa art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia,
  • dochodzenie roszczeń z tytułu prowadzonej działalności gospodarczej – podstawa art. 6 ust. 1 lit. f Rozporządzenia,
  • do celów wynikających z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora lub przez stronę trzecią – podstawa art. 6 ust. 1 lit. a Rozporządzenia.

Możecie Państwo wyrazić zgodę na przesyłanie przez ACS SŁUCHMED Sp. z o. o. w Lublinie informacji handlowych drogą elektroniczną, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (t. j. Dz.U. z 2013 r., poz. 1422 z późniejszymi zmianami). Zgoda na przesyłanie informacji handlowych może być w każdym czasie odwołana poprzez przesłanie wiadomości e-mail na adres:


© 2018 ACS Słuchmed - dane kontaktowe, Polityka Prywatności, infolinia 801 000 819
realizacja itp media